fbpx

Diensten

Home / Diensten

Paralegal

Juridisch VA

Documenten

Coaching

Paralegal (op locatie)

Als freelance paralegal kan ik ad interim of on demand ondersteuning bieden aan de juridische dienstverlener (o.a. advocaten, adviesbureaus). De werkzaamheden die ik als juridisch assistent uit kan voeren betreffen zowel algemene administratieve werkzaamheden , alsmede meer juridisch inhoudelijke werkzaamheden. (Expertises: DNA-onderzoek, Digitale Recherche, Marketing)

Juridisch VA (remote)

Als Juridisch Virtual Assistant (VA) ondersteun ik juridische dienstverleners op afstand. Hoewel ik in overleg (deels) bij jou op locatie kan komen werken, werk ik doorgaans remote. Het is dus in beginsel niet nodig om een werkplek beschikbaar te stellen voor mij. (Expertises: DNA-onderzoek, Digitale Recherche, Marketing)

Juridische Documenten voor VA's

Als Virtual Assistant (VA) is het belangrijk dat je het juridisch fundament van jouw onderneming goed op orde hebt. Dit om aansprakelijkheid, schijnzelfstandigheid, misverstanden en conflicten te voorkomen. Vanuit mijn eigen ervaring als VA bied ik juridische documenten aan die helemaal toegespitst zijn op VA's.

Coaching van startende Juridische VA's

Ik begeleid startende virtual assistants die zich wil richten op de juridische sector. Door middel van losse coachingsessies of een coachingtraject zorg ik dat jij binnen no time van start kan gaan met jouw onderneming.

Juridische documenten voor VA's

Ben jij een VA en heb je juridische documenten nodig? Bekijk dan nu het aanbod.

Subscribe For Newsletter

iExperto is a global IT solutions company trusted by customers and valued by employees. We provide customized IT solutions that will change the way you do business.
Scroll to Top