fbpx

Over

Home / Over

Risha Smeding - Juridisch VA bij Virtually Yours

Risha Smeding

Mijn naam is Risha Smeding, geboren en getogen in Brabant, maar inmiddels al vele jaren woonachtig in de Randstad. Het grootste deel van mijn leven heb ik in Leiden gewoond, maar inmiddels ben ik verhuisd naar Alphen aan den Rijn.

Aan de Universiteit Leiden heb ik onder andere archeologie gestudeerd, en ik heb mij daarna gespecialiseerd in DNA-onderzoek naar archeologisch, menselijk skeletmateriaal.

Ook heb ik gedurende enkele jaren een dansschool gerund, samen met mijn toenmalige partner. Toen merkte ik al dat het ondernemerschap erg bij mij past, en daarom heb ik in 2019 besloten om als freelance virtual assistant aan de slag te gaan. Nu, enkele jaren later, ben ik begonnen aan een opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit en wil ik mij uitsluitend nog toeleggen op ondersteuning van de juridische dienstverlener. Op de pagina “Diensten” kun je zien wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Meer weten over mij? Neem ook eens een kijkje op mijn LinkedIn-profiel en stuur me gerust een connectieverzoek!

Paralegal
Virtual Assistant
Rechtenstudent

Risha Smeding

Werkervaring

Sinds 2019 werk ik als freelance Virtual Assistant. Hiervoor heb ik een kort uitstapje gemaakt naar een marketingafdeling waar ik als content creator gewerkt heb. Daarvoor heb ik jarenlang als wetenschappelijk DNA-Onderzoeker gewerkt op een Forensisch Laboratorium en ben ik ondernemer geweest in de culturele sector. Kijk gerust op mijn LinkedIn-pagina voor uitgebreidere omschrijvingen van mijn werkervaring.

Opleidingen

Momenteel studeer ik Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit. Ik heb tevens een opleiding Juridische Vaardigheden succesvol afgerond. Daarnaast ben ik geschoold in menselijk skeletonderzoek en humaan DNA-onderzoek. De overige opleidingen die ik heb gedaan zijn te vinden op mijn LinkedIn-pagina.

Talenkennis

Nederlands is mijn moedertaal. Daarnaast beheers ik de Engelse taal uitstekend. Gedurende mijn studententijd heb ik enkele jaren Spaans gestudeerd aan de Universiteit Leiden, en ik heb tevens enkele maanden in Latijns-Amerika gewoond en gestudeerd. De Spaanse taal beheers ik dan ook goed.

Publicaties

Als wetenschappelijk DNA-onderzoeker in een forensisch laboratorium heb ik meerdere artikelen gepubliceerd en diverse bijdragen geleverd aan o.a. boeken. Een overzicht van enkele van mijn publicaties is te vinden op mijn LinkedIn-pagina.

Wie ben ik?

Scroll to Top